Els pensionistes d’Alzira reclamen a València per unes pensions dignes.

El col·lectiu de pensionistes d’Alzira s’ha sumat hui a la reivindicació de la Coordinadora Estatal per la Defensa del Sistema Públic de Pensions en una mobilització a la plaça de l’Ajuntament de València en què han reclamat pensions dignes per a ells i per a les generacions futures.

Algunes de les mesures exigides pels col·lectius són l’aprovació de la revalorització de les pensions d’acord a l’IPC real, igualar les pensions mínimes als 900 euros del Sou Mínim Interprofessional, la derogació de les reformes de pensions de 2011 i 2013, l’eliminació de l’escletxa de gènere en les pensions i del copagament farmacèutic i l’establiment de l’edat de jubilació en els 65 anys.

Els pensionistes han explicat que han eixit a protestar davant el desinterés d’una classe política que tarda massa en formar govern i deixa de costat els problemes de la societat, cada cop més grans. A més han reivindicat que no deixaran de lluitar per salvar el Sistema Públic de Pensions, que qualifiquen com vital per al futur del país, de fills i néts.

Deixa un comentari