Els premis Ciutat d’Alzira han rebut enguany 240 obres fins el moment

Un any més, els premis ciutat d’Alzira es consoliden com un referent pels escriptors i escriptores en llengua valenciana. Enguany s’han presentat 240 obres, candidates als premis de novel·la, narrativa juvenil, infantil, assaig, poesia i teatre il·lustrat. La categoria de poesia ha estat la més sol·licitada, amb 64 obres presentades.

Divendres 23 va tancar el termini per presentar les obres que opten als diferents guardons dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2021. Encara queda temps, no obstant, per la categoria Premi Europeu de Divulgació Científica convocada en col·laboració amb la Universitat de València i per la qual les candidates tindran fins el 13 de setembre per enviar les obres.

El regidor de Cultura, Alfred Aranda, ja anticipa novetats per esta cita literària convocada per l’Editorial Bromera i l’Ajuntament d’Alzira. Enguany, el Gran Teatre d’Alzira tindrà un paper protagonista a les jornades culturals que tindran lloc el mes de novembre.

De moment, caldrà esperar fins novembre per conèixer les obres guardonades. El jurat comença ara a llegir i valorar les 240 obres presentades a hores d’ara.

Deixa un comentari