fbpx

Els Premis Literaris Ciutat d’Alzira arriben a la 32 edició amb dos campanyes de promocióÀudio 

Compartix la notícia

Els Premis Literaris Ciutat d’Alzira (PLCA) arriben a la 32 edició, i com tots els anys, l’Ajuntament d’Alzira i Edicions Bromera organitzen diverses activitats complementàries com els Aparadors Literaris i els Menús Literaris.

“Aparadors literaris” és una campanaya on el regidor de Cultura, Alfred Aranda, i el tècnic del Serval, Jordi Giménez, han visitat els quaranta-cinc establiments d’Alzira que hi participen i donen visibilitat a les obres guanyadores del certamen. L’Ajuntament d’Alzira obsequia estos comerços amb uns bolígrafs, una peça de ceràmica creada per a l’ocasió pel ceramista Jaume Romero i dos llibres guardonats en les últimes edicions dels PLCA, estos oferits per Edicions Bromera.

Pel que fa a la campanya “Menús literaris”, que comença el dijous 22, consisteix en que els restaurants oferisquen un menú amb preu especial i on els noms dels plats jugaran amb els noms dels llibres guardonats estos anys. Bromera regalarà un llibre a cada comensal i, de moment, els restaurants que hi participen són la Tasca Camí Vell, El Caramelito, Attic, Casa Blava i Urban Lloc.
Alfred Aranda ha agraït l’acollida que ha tingut les campanyes dels Aparadors i dels Menús per part dels comerciants i dels hostalers que col·laboren en la promoció dels PLCA i l’ús del valencià. Escoltem el regidor en l’informatiu:

      informatiu-migdia-16-d-octubre-2020_md_58031617_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari