Els professsionals sanitaris de la Ribera compartiran coneixements sobre salut i prevenció en un blog

El Departament de salut de la Ribera posa en marxa un nou blog de promoció de la salut. El blog “Viure en salut” oferix consell de salut de la ma dels especialistes i professionals del departament de la ribera.

“Viure amb salut” naix amb la vocació de ser una eina útil per a qualsevol ciutadà, ja siga de la Ribera o no, per a incrementar el control sobre la seua salut així com enfortir la seua capacitat individual i comunitària per a millorar-la. El nou blog, donarà difusió a l’ampli coneixement acumulat pels professionals del Departament en promoció de la salut i gestió de les malalties en un llenguatge pròxim i comprensible. Així, tots els articles estaran signats o avalats per professionals mèdics i d’infermeria de primària, especialistes hospitalaris o de salut pública del departament així com referents en salut externs de diverses organitzacions. Un fet que garantitza la fiabilitat de la informació.

El blog “Viure amb salut”, amb una informació actualitzada està estructurat en 6 categories: “Viure amb salut”, amb temes com l’alimentació saludable, activitat física, tabaquisme, “Dones i salut” amb temes relacionats amb la dona, “Mares i pares en positiu”, amb temes relacionats amb les habilitats per a la criança, Viure amb benestar emocional”,“Viure amb la malaltia”, amb temes relacionats amb l’autogestió d’una malaltia o problema de salut concret, i per últim, “Medi ambient saludable”, amb temes relacionats amb, l’ecologia, el consum responsable i sostenible en el seu vessant de salut.

Així mateix, el blog conté altres apartats com a “Esdeveniments Saludables”, un calendari d’esdeveniments dirigits als ciutadans; “Material Divulgatiu” que inclou guies descarregables, i “Escola de Salut i Ciutadania”, un projecte que es posarà en marxa en els pròxims mesos i que pretén impartir formació multimèdia sobre habilitats en promoció de la salut.

Deixa un comentari