Els programes d’ocupació T’Estime 2022 i T’Estime Murta tanquen hui les seues convocatòries de personal

Idea Alzira tanca hui les convocatòries per a formar part del personal dels programes d’ocupació T’Estime 2022 i T’Estime Murta. En estos dos programes l’Ajuntament contractarà professors de diverses especialitats i 2 auxiliars administratius. A més, entre els dos programes hi haurà 50 alumnes treballadors que cobraran el salari mínim interprofessional mentre es formen.
En este moment s’està buscant el personal docent dels dos tallers d’ocupació. Les sol•licituds es poden enviar fins a hui a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament o en la Clau. També per qualsevol dels mitjans previstos en la Llei de Procediment Administratiu. En cas de presentar en un registre diferent al de l’Ajuntament d’Alzira caldrà enviar la documentació registrada a la direcció de correu electrònic formacion.idea@alzira.es. Per a tots els llocs de treball de professorat hauran de tindre la competència docent.
El programa T’Estime 2022 comptarà amb tres itineraris per a 30 alumnes treballadors. Treballaran i aprendran en els itineraris auxiliars de fusteria de fàbriques i cobertes; auxiliars en aprofitaments forestals, repoblacions i tractaments silvícoles o docència per a la formació professional per al treball. Per a este programa s’han oferit sis places de treball.
El programa T’Estime Murta tan sols comptarà amb els itineraris: fàbriques de fusteria i repoblacions i tractaments silvícoles. Casascún d’ells podrà tindre fns a 10 alumnes. Per este motiu s’oferixen tan sols tres places de professor, a més d’una de auxiliar administratiu. Este programa s’ha decidit afegir per les necessitats del paratges naturals d’Alzira.

Deixa un comentari