Els propietaris de bars de la plaça Major demanen mesures d’ajuda a la restauració

Un grup de propietaris de bars de la plaça Major demanaren en el plenari mesures d’ajuda al sector de la restauració. Plantejaren els problemes que tenien de seguretat ciutadana i els problemes econòmiques i per això s’uniren a la petició que feia Ciutadans de que enguany no pagaren la taxa de les terrasses dels bars.
Els restauradors es manifestaren així en el torn de precs i preguntes, per demanar ajuda. Posaren emfasi en tres aspectes: els altercats i la inseguretat que s’està vivint en la plaça Major, les conductes de conductors de patinets o repartidors en zona per a vianants que provoca problemes a l’hora de servir les taules i els problemes econòmics.
Al plenari es va rebutjar una proposta de Ciutadans que demanava condonar l’impost de terrasses en la via pública, al igual que s’havia fet en els dos anys anteriors per la pandèmia. El regidor d’hisenda explicà que, a hores d’ara la bonificació d’este impost és del cinquanta per cent i pot arribar fins al 75%, no obstant això,i tal com explica l’alcalde d’Alzira, es continuarà estudiant.

Deixa un comentari