fbpx

Els psicòlegs apunten que eixir al carrer és fonamental per als menuts

Compartix la notícia

Els xiquets i xiquetes menors de catorze anys podran eixir al carrer, a partir d’este cap de setmana, per passejar, acompanyats d’un adult i amb mesures de seguretat que encara no s’han detallat, per part del Govern central. Un anunci que es va fer i es va rectificar en tan sols unes hores, atenent a les necessitats dels més menuts, que estan demostrant la seua gran capacitat d’adaptació al confinament.

Estar en casa sis setmanes seguides han canviat els seus hàbits d’un dia per a un altre. No poden anar a l’escola, ni al parc, ni practicar esport a l’aire lliure des del passat 14 de març, tot i això la majoria estan donant-nos una llicò als adults. Ara, que el punt més greu de la pandèmia generada pel COVID-19 va passant, és moment de deixar-los respirar. Segons els experts, és molt important per a ells, segons ha explicat la psicòloga especialista en infància i adolescència, Elisa Lizeth.

L’actitud a l’hora d’eixir al carrer amb els pares és el més important segons els psicòlegs.

Lizeth assegura que “moltes de les emocions que hauran experimentat els xiquets són normals, el més important és ajudar-los a gestionar-les per traure aspectes positius d’esta pandèmia”.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-22-d-039-abril-2020_md_50315006_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari