fbpx

Els sanitaris demanen precaució en el procés de desescalada de la Covid-19

Compartix la notícia

Els sanitaris de l’Hospital de la Ribera insten a la ciutadania a la precaució en els procés de desescalada de la Covid-19. Encara que la situació haja millorat, asseguren els professionals, no hem de baixar la guàrdia. A més, recomanen a la ciutadania fer ús sempre de les mesures de protecció i desinfecció. A hores d’ara, el sistema sanitari torna poc a poc a la normalitat, però sempre amb molta prudència davant un nou brot de la malaltia.
Els sanitaris expliquen que l’UCI de l’Hospital de la Ribera no ha arribat a estar saturada, però que sí que s’han viscut moments d’autèntic pànic dins de l’hospital. Els sanitaris han patit la falta d’informació i la incertesa dels canvis de protocol que es realitzaven quasi diàriament. No obstant això, tot l’esforç que han suposat les llargues jornades de treball i l’aparatós ritual de vestuari abans de visitar un malalt de la Covid-19, han valgut la pena pels seus gestos de gratitud i estima.
No obstant això, no tots els comiats dels malalts han sigut feliços. “La Covid-19 és perillós i inesperat”, assegura l’auxiliar d’infermeria Ariadna Bas.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-28-d-039-abril-2020_md_50503600_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari