fbpx

El sector hostaler finalment podrà ampliar més les terrasses

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira permetrà l’ampliació de l’aforament de les terrasses dels bars i restaurants de la ciutat fins al 100% de l’ocupació. El Consistori ha atés finalment la petició dels hostalers i s’ha compromés a estudiar individualment totes les sol·licituds. Això sí, sempre respectant el veïnat i les normes de seguretat. Per la seua banda, els populars d’Alzira, que havien demanat en nombroses ocasions que esta mesura es duguera a terme, han mostrat el seu agraïment al Govern local.
L’Ajuntament va dur a terme ahir una reunió telemàtica amb 15 representants del sector hostaler d’Alzira i el president de l’Associació Empresarial, Toni López. En la reunió es va acordar adoptar esta mesura, amb l’objectiu de reactivar l’economia de la ciutat, però també d’afavorir els hostalers i tractar que els treballadors, que es troben a casa amb un ERTO, puguen tornar a la feina com més prompte millor, segons ha assegurat la regidora, Sara Garés.
Per part del partit municipal Vox, es denuncia que l’Ajuntament d’Alzira haja fet seua esta proposta i asseguren que el mèrit és seu per no haver deixat de fer la seua labor de partit de l’oposició i haver insistit en mesures beneficioses per als hostalers. Pel que fa al PP i Ciutadans, Vox els acusa de no haver-se mostrats suficientment crítics amb el Govern local. No obstant això, el partit agraïx també al Consistori haver pres definitivament esta decisió en paraules del representant de Vox a Alzira Paco Monteagudo.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-22-maig-2020_md_51320514_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari