fbpx

Els sindicats agraris convoquen una manifestació en defensa dels llauradors

Compartix la notícia

Els sindicats agrícoles valencians reclamaran ajudes per als llauradors en una manifestació a la capital el pròxim 14 de febrer. Les organitzacions membres d’ASAJA es mobilitzen davant la crisi de rendibilitat del camp, amb l’objectiu que les seues reivindicacions arriben fins Brussel·les. Els sindicats asseguren que es troben davant un greu panorama amb més de 161.000 hectàrees de superfície agrària abandonada.

El camp valencià s’unix davant les desavinences. Les organitzacions professionals agràries que formen part d’ASAJA recorreran els carrers de València amb tractors i ho faran amb diverses propostes, com la demanda de preus justos i d’una reforma de la cadena agroalimentària i de la PAC. Els llauradors demanaran també acords internacionals que els permeten estar a l’altura de la resta de països de la UE pel que fa a les formes de producció. Una altra de les preocupacions dels llauradors són les conseqüències del brexit, a més de l’increment del cost de les assegurances, l’única ferramenta davant els fenòmens meteorològics.

La marxa serà el pròxim 14 de febrer des del passeig de l’Alameda fins a la plaça del Temple, on es troba la Delegació del Govern. Una vegada en la delegació, els representants de totes les organitzacions llegiran un manifest amb totes les propostes. A l’acte estan convidats també tots els ciutadans que vulguen donar suport a l’agricultura valenciana, un sector que segons afirmen els sindicats, pateix una greu crisi.

Compartix la notícia

Deixa un comentari