fbpx

Els Sindicats demanen mesures de conciliació familiar per als treballadors de l’Ajuntament

Compartix la notícia

Els sindicats demanen una distribució més justa del pressupost i mesures de conciliació familiar. Estes són, entre altres, les raons per les quals han votat que no als pressupostos. Per la seua banda l’Ajuntament d’Alzira ha explicat que ha destinat 140.000 euros a augmentar el sou dels treballadors pitjor assalariats i assegura que els treballadors de l’Ajuntament tenen unes bones condicions laborals.

Els treballadors de l’Ajuntament van acordar ahir en una Assemblea General acudir al ple per explicar les raons de la seua negativa al pressupost de 2020. Així ho va fer la portaveu delegada de Comissions Obreres i membre del Comité d’Empresa, Amparo Vives. Vives va assegurar que” l’Ajuntament no havia acceptat cap de les seues peticions entre les quals es troba la necessitat d’una major conciliació”.

Per la seua banda, el regidor d’Hisenda, Albert Furió, va explicar que “l’Ajuntament s’atén a les regles de l’Estat i no a les de la Generalitat, per la qual cosa no pot adherir-se al decret 42 de regulació de les condicions de treball”. Este decret significaria reduir 5 hores setmanals de l’horari dels treballadors i haver-ne de contractar altres que les pogueren cobrir.

D’altra banda, Albert Furió va explicar que no podia acceptar la proposta dels sindicats pel que fa a les pagues dobles perquè suposava una despesa insostenible per a l’Ajuntament.

Compartix la notícia

Deixa un comentari