fbpx

Els veterinaris recomanen l’ús d’aigua i sabó amb les mascotes

Compartix la notícia

I si algun ésser viu està notant els efectes d’esta pandemia, a més dels humans, són les mascotes, que han vist com les seues famílies de sobte es passen el dia a casa. També són dels pocs col.lectius que poden eixir del confinament per fer les seues necessitats i passejar breument.

No és estrany que des que es va decretar l’estat d’alarma s’haja especulat si gats i gossos poden ser transmissors del coronavirus o no. La resposta és que no hi ha cap motiu per pensar que són trasmissors, perquè no s’ha detectat cap cas, però cal parar atenció si alguna persona dona positiu, ja que si s’ocupa de cuidar la seua mascota pot transportar el virus per contacte, igual que passa amb els objectes que compartim les persones. Així ho ha explicat al programa El Dia per davant el veterani alzireny, Adolfo Castells.

Castells ha recordat que pel que fa a la higiene amb les mascotes ha de ser l’habitual, amb el raspallat del pèl i amb aigua i sabó, en cap cas amb lleixiu o gel hidroalcohòlic que pot provocar-los danys.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-8-d-039-abril-2020_md_49817081_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari