fbpx

Els menors han d’eixir al carrer complint les normes amb rigor

Compartix la notícia

Les eixides dels menors al carrer han de ser rigoroses amb les normes. Sols una vegada al dia, en un passeig de al voltant d’un quilòmetre de distància de l’habitatge i d’una duració d’una hora. En el trajecte, els menuts poden saludar els amics, però amb la distància de seguretat de dos metres. A més, sempre han d’anar custodiats per un adult, que pot acompanyar un màxim de tres xiquets. En cas que l’acompanyant no siga un dels progenitors o tutor legal, haurà de portar una autorització.
Pel que fa a les mesures de seguretat, és important llavar-se les mans abans d’eixir de casa. I, en tornar a casa, és recomanable dutxar els xiquets i canviar-los de roba. Pel que fa als guants i màscares no són obligatoris, encara que són recomanables en els xiquets majors de tres anys. Es pot anar als camps o platges sols si estan dins de la ràtio d’un quilòmetre. A més, tampoc està permès utilitzar el cotxe, per transportar-se, i es recomana pujar i baixar a casa per les escales, en lloc de fer servir l’ascensor.
També estan prohibides les visites als avis. Tot i això, si la seua casa es troba a menys d’un quilòmetre de distància, sí que es podrien saludar des del balcó al carrer. D’altra banda, els xiquets majors de catorze anys tenen els mateixos permisos i restriccions que els adults. Sols poden eixir per qüestions imprescindibles. Hui ho ha explicat a Alzira Ràdio Xavier Torremocha, de Salut Pública.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-28-d-039-abril-2020_md_50503600_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari