Empar Piera comença la segona part del programa solidari Projecte Arbre

L’il•lustradora alzirenya Empar Piera posa en marxa la segona part del seu programa solidari Projecte Arbre. Esta iniciativa, que naix per a recollir contes orals i transformar-los en llibres il•lustrats, convertirà tres contes orals d’una escola de Sri Lanka durant els pròxims mesos.
El Projecte Arbre ja ha realitzat esta experiència en tres ocasions. L’artista va a una escola primària al món i recull contes que puguen convertir-se en contes il•lustrats. Després, els xiquets de l’escola els dibuixen i posteriorment es publiquen destinant tots els beneficis a les escoles que els han realitzat.
En esta edició del Projecte Arbre, la quarta, ha sigut el torn de l’escola Arogya Matha Primary School de Kalpitiya a Sri Lanka, una escola d’una zona rural dins d’un país on ha hagut un colp d’Estat enguany. Empar Piera conta que van col•laborar molt fins a tindre 3 contes curts.
El projecte va començar amb una recollida de fons a través de Verkami al mes de maig. Estos fons es dedicaren en part a l’escola i altra part anava destinada a pagar un traductor a Sri Lanka i també a pagar la impressió d’estos contes.
Esperen tindre el llibre per a la venda entre finals de novembre i principis de desembre, per a que la gent puga regalar-los de cara els Nadals. Els beneficis de la venda dels llibres es destinaran a l’escola Arogya Matha Primary School.

Deixa un comentari