Encara pots presentar originals als Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2019

Continua obert el termini per presentar originals a la 31 edició dels premis literaris Ciutat d’Alzira 2019. Esta nova cita dels guardons literaris és la primera en què la majoria dels originals de les obres podran presentar-se al certamen en format electrònic, el que facilita la participació en les diferents modalitats del premi. Una edició que tancarà el termini de participació el 9 de setembre i que disposa d’una dotació global de 72.000 euros.

La cita literària s’ha consolidat com un dels referents més importants dins dels certàmens literaris en la nostra llengua i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira, la Mancomunitat de la Ribera, la Universitat de València, la Fundació Bancaixa, el Centre Alzira-València de la UNED, la fundació Aguas de Valencia, el consorci Ribera-Valldigna i Edicions Bromera.

Amb estes noves propostes i l’aposta de la tecnologia, s’espera superar els 242 participants de l’edició anterior i seguir donant espais als autors en la nostra llengua. Una nova etapa per als Premis Literaris Ciutat d’Alzira que espera seguir endavant amb el seu compromís amb la literatura.

A més esta 31 edició comptarà amb un jurat paritari amb un total de quaranta especialistes en diferents àmbits literaris. Destacar que la que el jurat del Premi Novel·la Ciutat d’Alzira està composat exclusivament per dones de reconeguda trajectòria cultural.

 

Imatge El seis doble

 

Deixa un comentari