Encara queden places per a salvar el món en l’Escape Box dels dies 16 i 17

La regidoria de Cooperació ha organitzat un joc per a jóvens i adults en el qual poden participar 200 persones. Es tracta de l’Escape Box, un joc per a jugar en equips que es farà els pròxims 16 i 17 de desembre a l’Escola d’Adults.

Estos dos dies s’obriran set sessions de l’ESCAPE BOX PROYECTO C, una experiència innovadora que incorpora l’essència del joc de moda Escape Room en la seua versió portàtil. Un treball en grup d’entre 4 i 8 persones per a superar les cinc fases del joc abans que acabe el temps: comunicació, companyonia, col·laboració, creativitat i cooperació. La duració del joc és de 70 minuts en què el grup de participants haurà de salvar el món.

Les sessions tindran lloc a l’Escola d’Adults. Divendres la primera sessió començara a les cinc de la vesprada i hi haurà dos més. Dissabte la primera serà a les deu i l’última a les set de la vesprada. Per a participar cal fer la inscripció al Centre d’Informació Juvenil, al correu joventut@alzira.es o als telèfons habilitats. El joc està indicat a partir de 12 anys, tot i que es poden apuntar famílies amb menors també.

Esta activitat està emmarcada dins de la II Setmana de la Cooperació i la Solidaritat, organitzada per la regidoria de Cooperació de l’Ajuntament d’Alzira.

Deixa un comentari