fbpx

Encontres de teatre

Compartix la notícia

El claustre de la casa de la cultura acull hui l’espectacle nocturn “Mauthausen, la voz de mi abuelo”, un homenatge a un supervivent del nazisme. La seua neta fica la veu als records que el seu iaio, Manuel Díaz, va deixar gravats un dia abans de morir. Les persones que encara no tinguen la seua entrada poden adquirir-la hui mateix a la Casa de la Cultura fins completar l’aforament.

Es tracta del segon espectacle englobat dins de la programació del 32 encontre de teatre a l’estiu d’Alzira. Ahir el pati de la Casa de la Cultura va ser testimoni de Lázaro, una adaptació del clàssic Lazarillo de Tormes. A més, els espectadors també van gaudir d’un espectacle de dansa de carrer que es va realitzar a les portes de la Casa de la Cultura.

L’encontre de teatre finalitzarà demà amb la companyia Bullanga i la seua obra Joc de Xiquetes, un espectacle que reflexiona al voltant de la por dels xiquets i les expectatives dels pares a l’hora de deixar els xiquets a escola.

Recordem que per a gaudir de les obres teatrals és necessari acudir a la Casa de la Cultura amb mascareta i fregar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que està disponible a l’entrada. Les entrades que tenen un preu de 8 euros o 6 les reduïdes ens indicaran el nostre seient, el qual no serà intercanviable baix cap circumstància.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-26-juny-2020_md_52623000_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari