S’entreguen els premis IVASS a la Casa de la Cultura d’Alzira

La casa de la Cultura ha acollit este matí l’entrega de premis de la IX edició del Certamen Nacional Ivass de Pintura per a persones amb diversitat funcional intel·lectual. Un guardó al que s’han presentat més de cent obres i que pretén ser un referent en la visibilitat d’este col·lectiu, també en l’entorn artístic.

L’obra col·lectiva Bodegon, realitzada a la Residència Les Talaies de la Vila Joiosa s’ha alçat amb el primer premi, mentre que el segon ha segut per a “Un cafenet amb amigues” d’Ana Maria Elson, del Centre Ocupacional Mare de Déu del Castell de Cullera. El tercer premi ha segut per a l’obra “El meu barri”, de Mº Carmen Ortiz y Jesús García del Centre Ocupacional el Molí d’Onda. A l’acte d’entrega s’han repartit també 23 mencions d’honor a alguns dels participants.

Paco Hernández, organitzador de l’event, ha explicat a Alzira Ràdio que es tracta d’una iniciativa amb què mostrar al món que la creativitat no té límits. Per la seua part, Ángel Bonafe, director de l’IVASS, ha volgut deixar també constància de la importància d’estos premis tant per a Alzira com per a les persones amb diversitat funcional que, a través de l’art poden expressar la seua manera de veure el món.

Deixa un comentari