ERPV posa en valor el paper de la FAAVV Alzira en la consecució de la partida per al Casella

Els Pressupostos Generals de l’Estat per al 2023 incorporaran una partida de cinc mil euros per a la ampliació del Barranc de la Casella, gràcies a una esmena d’Esquerra Republicana. Amb motiu d’esta fita, este matí s’han reunit al Pont de Xàtiva el president de la Federació d’Associacions de Veïns, Voro Pérez, i les representants d’Esquerra Republicana del País Valencià Elisenda Pérez i Maria Pérez.

Des de la Federació d’Associacions de Veïns, assenyalen que foren quatre les esmenes presentades, però sols la d’Esquerra Republicana ha estat defensada, negociada i aprovada al Ple del Congrés. La primera visita d’Esquerra Republicana es va produir al març d’este any, mateix mes en què el partit presentà una moció al Senat. Elisenda Pérez, primera senadora d’Esquerra Republicana en reunir-se amb la Federació, posa en valor la mobilització i coordinació territorial.

En la mateixa línia, la Secretària General d’Esquerra Republicana del País Valencià, María Pérez, reivindica l’impuls de les associacions en la recerca de solucions a les problemàtiques del territori. Explica que esta partida té com a objectiu acabar amb les inundacions que patix Alzira.

D’altra banda, la Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira celebra la reunió que va mantindre divendres passat amb la Directora General d’Obres, Transport i Mobilitat de la Generalitat Valenciana, Roser Obrer. Una reunió que va coincidir amb l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat i que tenia l’objectiu de tractar les solucions de la Generalitat a l’ampliació del Barranc de la Casella. A la reunió també assistí Diego Gómez, alcalde de la ciutat.

La Federació ja es va reunir al juliol de l’any passat amb la Directora General d’Obres per demanar el redisseny de l’enllaç de la CV-50 amb l’antiga CV-41. En esta segona reunió celebrada divendres, es va tractar l’estretament provocat pels pilars de suport del Pont de Xàtiva.

Voro Pérez, president de la Federació d’Associacions de Veíns, considera que, amb la incorporació d’una partida de cinc milions d’euros als Pressupostos Generals per a l’ampliació del barranc, les obres haurien de començar pel Pont de Xàtiva, la zona més estreta del barranc. Assenyala que és Conselleria qui té les competències i que esperen solucions.

Deixa un comentari