Es busquen voluntaris ambientals per a la prevenció de focs

Hui s’ha presentat a l’Ajuntament d’Alzira les activitats ambientals que s’han preparat de cara a l’estiu. Unes activitats destinades a diversos grups d’edats i perfils.
El regidor de medi ambient, Pep Carreres, fa una crida a la població d’Alzira i la comarca perquè participen com a voluntaris per a detectar els incendis abans que es puguen produir.

El fet que enguany no hi haja estudiants Erasmus a causa de la pandèmia ha reduït el nombre de participant en el programa de Volutariat ambiental contra incendis. Recordem que l’any passat, els voluntaris alzirenys sols suposaven un 10 per cent del total.
A més, Carreres ha anunciat que es pretén crear un ens supralocal, que englobe les poblacions de Tavernes, Simat, Favara, Llaurí, Corbera i Alzira per a fer més grups de vigilancia de la serra de Corbera.

Recordem que les persones interessades es ser voluntaris poden inscriure’s a través del portal web interpretanatura.com
D’una banda, la Boscoleta, que tindrà lloca la Murta del 5 al 30 de juliol , d’altra banda es continuarà amb el programa Naturnits, que consistiran en 10 rutes nocturnes pels nostres paratges al llarg dels mesos de juliol i agost. La novetat enguany és que s’inclouran dos rutes en bici.

I la tercera iniciativa el voluntariat ambiental, al que ja es poden inscriure les persones interessades al web d’Interpretanatura.

Deixa un comentari