fbpx

Es posa en marxa la campanya de conscienciació per la neteja d’excrements animals

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira estableix un estand itinerant per promoure la neteja dels excrements dels animals. La iniciativa forma part de la campanya “Amo format, gos educat” que pretén conscienciar a la ciutadania al voltant de la necessitat de mantindre una ciutat neta.

A l’estand es repartirà informació, ossos de plàstic amb bosses i es facilitaran botelles amb aigua i vinagre. L’Ajuntament d’Alzira insta a la col·laboració en esta campanya de totes les persones que tenen mascotes per tal de minimizar la brutícia a la ciutat. Al seu parer, amb una mínima implicació de cada ciutadà, s’evitarien les molèsties causades a les persones que no tenen gossos.

Ahir es va fer la primera eixida al mercat i al carrer major Santa Caterina. Hui de matí s’instal·larà al carrer Benito Pérez Galdós i de vesprada a l’Avinguda Sants Patrons. I el divendres, estarà ubicat a la plaça Major.  Pel que fa a la setmana que ve, dilluns de matí estarà al parc de l’Alquenència i de vesprada al parc Pere Crespí. I per últim el dimarts la campanya es desenvoluparà a la plaça d’Alacant de matí i al carrer Benito Pérez Galdós de vesprada.

Compartix la notícia

Deixa un comentari