Es reactiva la comissió eduCOVID que seguix l’evolució de la pandèmia als centres escolars de la comarca

Hui s’ha reactivat la comissió EduCOVID, esta comissió creada el curs passat, té com a objectiu seguir l’evolució de l’epidèmia en la comunitat educativa de la comarca. Després de la parada estival, hui s’ha fet la primera reunió del curs.

Esta comissió multidisciplinària està integrada per professionals del departament de salut de la Ribera, per representants dels distintes centres escolars, tant de primària com de secundària de la comarca, representants de la Mancomunitat i dels Ajuntaments. En el cas dels Ajuntaments, hi ha un d’ells d’Alzira, que representa els ajuntaments grans mentre que Fortaleny representa als ajuntaments menuts.

Este espai de debat es va crear l’any passat a causa de la situació epidemiològica i servia per a compartir experiències, dubtes i solucions en el primer curs covid de la història. En este nou curs, la comissió s’ha reactivat i es reunirà quinzenalment per tal de portar el seguiment de la pandèmia, ara bé, amb la situació actual, la comissió suma nous objectius. La regidora de sanitat, Gemma Alós ho explica.

Deixa un comentari