Es recupera la programació cultural a la nostra ciutat
Els esdeveniments se celebraran amb aforament limitat i mesures de seguretat

Amb l’alçament de les mesures restrictives locals, es recupera la programació cultural a la nostra ciutat. La Regidoria de Cultura ha anunciat els esdeveniments programats per a la primera quinzena d’este mes de març, els quals se celebraran en la Casa de la Cultura, amb aforament limitat i mesures de seguretat

Així, l’Ajuantament d’Alzira reprén l’activitat cultural esta setmana, concretament este divendres, 5 de març, amb l’obra “Assumpció”. Serà a les 19:30 hores i l’entrada val 8 euros, 6 euros amb descomptes. El dissabte, dia 6, serà el torn del teatre familiar amb l’espectacle “Hi ha una sirena al meu saló”. Esta obra, de la companyia La Teta Calva, serà a les 18:00 hores, per un preu de 3 euros. I torna, també, el Club Cinema Alzira que, el dia 12 de març, junt amb Aljazzira Jazz Club, presenten una sessió de cine mut amb la pel·lícula “Sunrise” i música en directe. Serà a les 19:30 hores i l’entrada val 3 euros, 2 euros la versió reduïda.

Per a comprar estes entrades, es pot acudir a la taquilla del Gran Teatre, els dimarts i dijous, de 19:30 a 21:00 hores. De manera telemàtica, es poden aconseguir al web de Notikumi, així com cridant al seu telèfon, de dilluns a divendres, de 09:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores.

A més, a banda de estos esdeveniments, també tornen les sessions de contacontes a la Bebeteca Municipal, el dissabte, 6 de març, amb “El somni de Xundarata”, a càrrec de Rebombori Cultural. Les sessions seran a les 11:00 i a les 12:00 hores i l’aforament serà limitat, per la qual cosa cal inscripció prèvia. L’alcalde d’Alzira ha afirmat que les mesures de seguretat estaran garantides, entre les quals s’inclou la obligatorietat de l’ús de la mascareta i de gel hidroalcohòlic, així com l’agrupació de butaques per nuclis de convivència. Escoltem de nou Diego Gómez:

Ir a descargar

Deixa un comentari