Esgotades les cites per demanar els bons de comerçÀudio 

Compartix la notícia

En tan sols dos hores es van esgotar ahir les 700 cites previstes per donar els 2.000 bons de comerç que posa a la venda l’Ajuntament d’Alzira.
Esta iniciativa posarà en circulació 100.000 € en el comerç alzireny en els pròxims dos mesos i mig. El consistori alzireny, per mitjà d’IDEA, ha llançat uns bons de 50 € pels quals el ciutadà n’abona 30 € i l’Ajuntament altres vint.
Cada sol·licitant pot demanar-ne un màxim de 6 bons que hauran de consumir-se abans del 15 de desembre per mitjà de la Targeta d’Alzira. El pagament dels bons sols es podrà fer amb targeta bancària.
Actualment estan adherits a ella vora 400 comerços però poden seguir incorporant-se qualsevol altre que estiga interessat.

Si tots els demandants del bo volen sis, no hi haurà per a les 700 sol·licituds. Tot i això, Herrero confia en què es puga fer una segona campanya amb el que no s’ha gastat en altres activitats.

La Targeta d’Alzira funciona com una targeta de prepagament en què van descomptant-se els diners segons van fent-se compres.
Poden consultar el llistat de comerços adherits en la web www.alzira.portaldelcomerciante.com.

La directora d’IDEA, Carmen Herrero, ha valorat molt positivament l’èxit de la campanya de dinamització comercial. L’escoltem en el programa Agenda Laboral.

      esgotades-les-cites-per-a-compra-dels_md_57329466_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari