Esgotades les invitacions per al Nanofest

El Festival de música per a les famílies, el Nanofest, ha penjat el cartell de No queden entrades, en apenes 48 hores. Els alzirenys i alzirenyes s’han volcat a aconseguir les invitacions per acudir al Festival que tindrà lloc el pròxim dissabte 15 de maig.

Recordem que enguany este festival es celebrarà al recinte del col·legi Ausias March per tal de poder controlar l’aforament. Un aforament que es marcava en 400 persones durant el matí i 400 més per la vesprada. Tot i que és gratuït, per tal de controlar l’accés, s’havia de tindre invitació, invitacions que es posaren a disposició del públic al Gran Teatre en l’horari de venda d’entrades habitual, i en la web NOTIKUMI a partir d’este matí. Les entrades han eixit programades pel sistema d’Internet a les 10 hores, i a les 10:08 ja no quedaven disponibles.

Des de l’Ajuntament d’Alzira es lamenta no poder ampliar l’aforament ja que les mesures sanitàries d’aforament ho impedixen. Així mateix, el regidor de cultura, Alfred Aranda, agraïa la gran resposta del públic alzireny.

Deixa un comentari