La Mancomunitat reb especialistes europeus en contractació pública

La Mancomunitat de la Ribera Alta ha rebut la visita dels integrants del projecte europeu GPP-STREAM, emmarcat dins del programa INTERREG EUROPE. Un projecte coordinat per la regió italiana de Friuli i que s’implementa en col·laboració amb altres huit organismes de Bulgària, Espanya, França, Itàlia i Romania que compten amb experiència ambiental i de contractació pública complementària.

El projecte GPP-STREAM es basa en la idea que la cooperació interregional pot ajudar a integrar les polítiques de contractació pública ecològica a les administracions involucrades i garantir que les mesures d’eficiència de recursos es difonguen i es reconeguen els beneficis.

L’objectiu és millorar l’administració, la implementació i el monitoratge dels instruments de polítiques que integren els enfocaments de polítiques de contractació pública ecològica per a assegurar que els guanys d’eficiència de recursos.

Així, al llarg d’esta setmana, representants de les entitats sòcies del projecte s’han reunit a la seu de l’entitat comarcal amb la finalitat de conèixer diverses pràctiques realitzades  a la Ribera, així com per a programar les futures activitats del mateix.

Deixa un comentari