Conclou el tancament perimetral dels camps de futbol de Tulell

El terreny de joc del poliesportiu de Tulell està a partir d’ara protegit per un tancament perimetral. La Regidoria d’Esports ha informat de la fi de les obres per la construcció d’unes tanques als camps de futbol 1 i 2 del poliesportiu Jorge Martínez Aspar de Tulell.

Els clubs de futbol que utilitzen en temporada de futbol este terreny de joc a l’aire lliure, en la zona de Tulell, van demanar l’Ajuntament el seu tancament perimetral, una mesura per garantir la seguretat dels esportistes. Com ja s’ha fet amb altres instal·lacions esportives municipals, la regidoria d’Esports ha aprofitat el mes d’agost per dur a terme les obres d’adequació i accessibilitat al poliesportiu Jorge Martínez Aspar. Obres que finalitzen ara amb la consegüent reobertura del terreny de joc. El regidor d’Esports, Fernando Pasqual, explica que el barrat no suposa cap impediment per a la pràctica esportiva mentre permet millorar la seguretat del camp.

Fernando Pasqual també ha explicat que amb este tancament perimetral serà possible regular la utilització dels dos camps de futbol disponibles al poliesportiu.

Deixa un comentari