Esquerra Unida demana al nou Ajuntament la rehabilitació de la Casona de la Murta

Esquerra Unida d’Alzira demana a l’Ajuntament que reprenga el projecte de rehabilitació de la Casona de la Murta, subvencionat amb 450.000 euros amb fons europeus per a la creació de l’Aula Natura i el centre d’interpretació del patrimoni natural i històric, que posa en valor un dels principals atractius de la nostra ciutat. Des de l’equip de govern asseguren que este projecte continua estant en el calendari però s’haurà d’ajornar fins 2020.

Des de EU expliquen que el termini per a la utilització dels fons FEDER amb què van ser subvencionats per dur avant este projecte finalitza en novembre i que ja s’havia encetat la coordinació inicial per part dels tècnics municipals per a rehabilitar la Casona de la Murta.

El regidor de medi ambient, Pep Carreres, assegura que en este moment no es pot executar el projecte perquè suposaria que l’ajuntament hauria d’invertir altres 450.000 euros. Per això, es fixa com un projecte a executar al llarg d’esta legislatura.

Tanmateix lamenten que este projecte no s’haja establit com un dels objectius del nou govern ja que, segons han manifestat des d’Esquerra Unida Diego Gómez es va comprometre amb la rehabilitació de la casona de la Murta en l’anterior legislatura i va assistir a l’acte de lliurament de les ajudes. Per això reclamen que no es deixe passar l’oportunitat de donar, segons han explicat, un pas més per a rehabilitar part del patrimoni històric i natural d’Alzira.

Categories Política

Deixa un comentari