Esta setmana, les dos últimes conferències de les Jornades Culturals: Pere Puigdomènech i Vicent Usó

Dins del marc dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2020, se celebren esta setmana les dos últimes conferències de les Jornades Culturals. Així doncs, el divulgador científic Pere Puigdoménech durà a terme esta vesprada la conferència telemàtica “Explorant el Planeta Menjar”. El guanyador del Premi de Divulgació Científica Estudi General 2019 parlarà en directe sobre els reptes que planteja alimentar una població mundial que no para de créixer.

Este dijous, 12 de novembre, serà el torn d’explorar la memòria amb l’escriptor Vicent Usó que, acompanyat pels periodistes Xavier Aliaga i Violeta Tena, farà una conferència sobre la memòria històrica i el paper de la literatura en el descobriment d’episodis com el robatori de nadons, tema que es tracta al seu llibre guanyador del Premi Novel·la Ciutat d’Alzira 2019, “No sabràs el teu nom”.

El públic podrà seguir les dos xerrades a través de les xarxes socials de Bromera i de l’Ajuntament d’Alzira a les 19:00 hores. Escoltem aci l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-10-novembre-2020_md_60160973_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari