Esta vesprada, conferència d’Unisocietat de José Luis González Cussac

Esta vesprada tindrà lloc la conferència d’Unisocietat de José Luis González Cussac, del departament de Dret Penal de la Universitat de València. La xerrada du per titol “¿Es la justicia igual para todos? Prevención y castigo de la corrupción” i serà a les 19:00 hores al Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor, al carrer Verge del Lluch, número 2, d’Alzira.

L’encarregat de presentar l’acte serà Joan Llinares, el director de l’Agencia Valenciana Antifrau, que s’ha incorporat este curs com a entitat col·laboradora. Recordem que Unisocietat és un programa formatiu amb dimensió territorial de la Universitat de València en el qual col·laboren 12 ajuntaments, entre ells, el d’Alzira. Està dirigit a persones majors de 30 anys i compta amb 100 conferències que, impartides per professors i professores de la Universitat de València, versen sobre una amplia varietat de disciplines i àrees científiques com la psicologia, la literatura o, en el cas de la conferència de hui, el dret. L’objectiu: fomentar la formació al llarg de la vida.
Recordem que l’entrada a estes conferències és lliure fins a completar l’aforament establit segons les mesures per la Covid 19. Escoltem Joan Llinares en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari