fbpx

Esta vesprada les autores de Dones valencianes que han fet història estaran a la Biblioteca Municipal

Compartix la notícia

La Biblioteca Municipal acull esta vesprada a les 19 les autores de “Dones Valencianes que han fet història”. Maria Viu Rodríguez i Sandra Caspir Maiques estaran a Alzira en una activitat organitzada pel Club de Lectura amb Ulleres Lila. Els lectors i lectores podran parlar amb les autores sobre les inquietuds que els haja suggerit el llibre i podran preguntar qualsevol dubte.
“Dones valencianes que han fet història” naix per la voluntat de recopilar les vides de moltes dones que han nascut o viscut en algun punt del territori valencià i han deixat una empremta inesborrable que no es reconeguda. La inquietud perquè les seues filles conegueren dones valencianes que havien fet alguna cosa extraordinària i els serviren com a models va portar a Maria Viu i Sandra Caspir a posar-se a la feina.
El llibre mostra dones de totes les terres valencianes, de totes les èpoques i de moltes professions, els èxits de les quals han sigut tapades com és per exemple el cas de Elia Garci-Lara que va inventar una rentadora de roba, però de la qual sols s’ha trobat la patent.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-11-marc-2020_md_48806487_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari