Esta vesprada poden gaudir de l’obra “Assumpció”, amb Lola Moltó, a la Casa de la Cultura
Serà hui, a les 19:30 hores i l’entrada val 8 euros, 6 euros amb descomptes

Es tracta d’un monòleg escrit i dirigit per Manolo Maestro on la coneguda actriu, Lola Moltó, es posa en la pell d’Assumpció, una dona que, amb més de 50 anys i un divorci irremeiable, necessita tornar a escoltar-se a si mateixa per a emprendre un nou vol. Serà hui, a les 19:30 hores i l’entrada val 8 euros, 6 euros amb descomptes. Encara poden comprar-la, abans de l’espectacle, en la Casa de la Cultura, o, de manera telemática, al web de Notikumi o al seu telèfon.
Segons ha assenyalat el regidor de Cultura, Alfred Aranda, la de hui és una funció que s’emmarca en les activitats programades per l’Ajuntament per a celebrar el Dia de la Dona, que es commemora el 8 de març. Així, ha animat tots i totes a assistir a esta cita cultural. Escoltem Alfred Aranda:

Ir a descargar

Demà, dissabte 6 de març, serà el torn del teatre familiar amb l’espectacle “Hi ha una sirena al meu saló”, que conta la història d’una xiqueta que no pot caminar però li encanta nadar. Esta obra, de la companyia La Teta Calva, serà a les 18:00 hores, per un preu de 3 euros. A més, a banda d’este espectacle, també tornen les sessions de contacontes a la Bebeteca Municipal, el dissabte, 6 de març, amb “El somni de Xundarata”, a càrrec de Rebombori Cultural. Les sessions seran a les 11:00 i a les 12:00 hores i l’aforament serà limitat, per la qual cosa cal inscripció prèvia.

Deixa un comentari