Esta vesprada s’inaugura la Setmana Cultural de la Falla Plaça la Malva

La secretària autonòmica de Cultura i Esport, Raquel Tamarit, assistirà esta vesprada a la inauguració de la Setmana Cultural de la Falla Plaça Malva d’Alzira. L’acte donarà per començada la 28 edició d’esta Setmana Cultural, que finalitzarà el 5 de febrer. En acabar la inauguració, se servirà mistela i bunyols per a tots els assistents.
La Setmana Cultural de la Plaça Malva dona el tret d’eixida esta vesprada amb una exposició de la pintora Alba Fluixà anomenada “De Carn i Versos”, que mescla les arts plàstiques i la literatura i que pretén transmetre idees i emocions a través de la llum, de la línia i del color.
També, hi haurà una exposició col•lectiva dels artistes plàstics i visuals d’Alzira i comarca anomenada “Crítica i foc”, que tracta temes relacionats amb la sàtira i el món de les falles. D’altra banda, es farà un homenatge a la desena Trobada d’Escoles en Valencià, que enguany se celebrarà a Alzira, amb una exposició fotogràfica. Per últim, els assistents podran veure una actuació de dansa espanyola, a càrrec de la ballarina alzirenya María Belda García.
L’acte començarà a les 13.30 i comptarà amb el suport de la secretària autonòmica de Cultura Raquel Tamarit.

Deixa un comentari