Este cap de setmana hi ha dos cites culturals per a les criatures de la ciutat
El dissabte, 20 de març, poden celebrar el Dia Mundial del Teatre per a xiquets i xiquetes amb l’obra “Paz i Fico”

El dissabte, 20 de març, poden celebrar el Dia Mundial del Teatre per a xiquets i xiquetes amb l’obra “Paz i Fico” i el diumenge, 21 de març, La banda del Drac portarà l’animació musical infantil “Pixels Offline” a la plaça Anna Sanchis.

La Regidoria de Cultura continua amb la programació cultural durant esta segona quinzena de març. Per a este cap de setmana, hi ha programats dos esdeveniments: en primer lloc, el dissabte, 20 de març, a les 18.00 hores, la Casa de la Cultura acollirà l’estrena de l’espectacle “Paz i Fico”, una obra que consciència sobre el medi ambient, la contaminació, el respecte a la natura i el reciclatge. L’entrada val 3 euros i poden comprar-la hui, a la taquilla del Gran Teatre, de 19.30 a 21.00 hores, o al web i telèfon de Notikumi.

En segon lloc, el diumenge, 21 de març, dins de la iniciativa “Somriu als parcs”, La banda del Drac portarà “Pixels Offline”, una animació musical infantil basada en cançons i jocs que compta amb la participació activa del públic. Serà a les 12.00 hores, a la plaça Anna Sanchis. Escoltem el regidor de Cultura, Alfred Aranda, respecte a estes cites culturals en El Dia per Davant:

Ir a descargar

Deixa un comentari