Este cap de setmana, més activitats amb les abelles

Les abelles tornen a ser protagonistes este cap de setmana al programa d’Interpreta Natura. Bufet Lliure! Taller de praders per a pol•linitzadors és l’activitat que ha preparat l’associació dins del programa del seu cinquè aniversari. En este cas, l’objectiu és garantir i conéixer quin és l’aliment necessari d’esta espècie tan important que si desapareix, també ho faran alguns cultius.

Com ha explicat el coordinador d’Interpreta Natura, José Luis Alemany, en esta activitat els participants coneixeran de primera mà les espècies amb flor que han plantat a la pradera que tenen disponible, per tal d’ajudar al manteniment de les abelles.

D’altra banda, els avancem que el diumenge, dia 20, es recuperarà el taller ‘Salvem als pol·linitzadors. Construcció de refugis per abelles’ que es va haver d’ajornar el passat cap de setmana a causa del mal oratge. Totes les activitats, que organitza Interpreta Natura, requerixen inscripció prèvia per qüestions d’aforament i de normativa sanitària arran la Covid-19. Per a inscriure’s cal enviar un correu electrònic a reservas@interpretayeduca.com.

Deixa un comentari