Este cap de setmana, sopar de la fam i carrera solidària de Mans Unides Alzira

Comença la 64 Campanya Nacional de Mans Unides, amb el lema “Frenar la desigualtat està a les teues mans”. L’objectiu d’estes campanyes és acompanyar i donar suport a projectes integrals als països del Sud: desenvolupament agrícola, sanitari, educatiu, social i de promoció de les dones.

Després de dos anys molt durs per la pandèmia, Mans Unides torna a reprendre la normalitat amb una nova campanya. En la Delegació d’Alzira, destinaran la recaptació de les activitats a projectes com “Millora de l’alfabetització amb materials de suport de qualitat per a alumnes i professors” a Cambodja. L’objectiu és fer costat a més de 82.000 professors i alumnes per a aconseguir una bona capacitat lectora en els primers anys en primària.

Esta nit a les 21:30 en la Sala Rex tindrà lloc el Sopar de la Fam. Els tiquets poden adquirir-se en totes les parròquies, a través del voluntaris i en l’administració número 3 del Mercat. Ana Comes, delegada de Mans Unides Alzira, explica que este sopar és un símbol de com alimentar-se amb allò més bàsic.

I dissabte a les 11:30, carrera solidària des de la Plaça Major. Hi haurà dos recorreguts de 2 i 5 km, i el preu dels dorsals serà de 6€ i 3€.

Deixa un comentari