Este dissabte, recital “Dones i poesia”

Alzira es convertix en punt d’encontre cultural i de promoció de la igualtat amb el recital ‘Dones i poesia’ que enguany torna a la presencialitat. La plataforma Taula per a la Convivència d’Alzira convoca la 4a edició d’esta iniciativa que es trasllada al Claustre de la Casa de la Cultura este dissabte, a partir de les sis de la vesprada i amb aforament limitat.

La seua essència és l’encontre presencial a l’aire lliure en el qual les participants lligen poemes en sis llengües diferents. Ho faran també amb l’acompanyament musical de Trio Assai. Una jornada on es visibilitza la diversitat cultural d’Alzira des de la mirada de les dones. Segons ha explicat Empar Bria de Taula per a la Convivència d’Alzira, de l’organització de la quarta edició han sorgit dos poemes d’elaboració pròpia que manifesten el sentir de qualsevol dona del món:

El recital també compta amb un micro obert per a les dones que hi vulguen participar, però sobretot, recordem que este treball en xarxa permetrà, este dissabte, seguir compartint complicitats, riqueses culturals i lligams personals i socials entre dones de diverses cultures.

Deixa un comentari