fbpx

Este divendres, la plaça del Regne serà una redona enjardinada

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira convertirà la plaça del regne en una gran redona sense pas del trànsit de l’avinguda Sants Patrons. Serà este divendres, 25 de setembre, coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat. Esta acció forma part dels 12 projectes que conformen la segona fase del pla de mobilitat Ciutat 30 que té l’Ajuntament d’Alzira. Uns projectes que es sotmetran a la participació ciutadana mitjançant assemblees i que s’esperen assolir en esta legislatura i amb fons municipals.

El pla de mobilitat està destinat a convertir Alzira en una ciutat més segura i més favorable amb el medi ambient. En este sentit, es presenten iniciatives com la reordenació dels aparcaments en perpendicular de l’avinguda Comunitat Valenciana; l’establiment d’un pas de vianants i carril bici que connecte el pont de Xàtiva amb el Malecó o la prolongació del carril bici des del supermercat LIDL fins a l’Hospital de la Ribera.

Este divendres, des de les regidories de medi ambient, seguretat i infraestructures i serveis urbans es procedirà a la conversió de la plaça del Regne en una redona preferent en la qual s’establirà un jardí efímer que estarà tot el cap de setmana. Es col·locaran plantes al voltant de les quals es marcarà una ruta. Les plantes es traslladaran després al Parc de l’Alquenència i el Mirador del Xúquer. Així ho ha explicat l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez i el regidor de medi ambient, Pep Carreres en l’Informatiu.

      informatiu-migdia-22-setembre-2020_md_56848351_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari