fbpx

Esteban Beltrán visita hui Alzira en el VI Aniversari d’Amnistia Internacional a la Ribera

Compartix la notícia

Esteban Beltrán visita Alzira este dijous amb motiu del VI aniversari del grup d’Amnistia Internacional a la Ribera per parlar de «Reptes i desafiaments en els drets humans» . Esteban Beltrán té una experiència de 25 anys treballant pels Drets Humans a tot el món. El seu treball aborda la violència contra les dones, llibertat d’expressió, immigració i tortures, però també els drets a l’educació, la sanitat i un habitatge digne.

Beltrán ha viscut al Regne Unit, Argentina i Equador, més a la seua Madrid natal, i ha format part de més de vint missions d’investigació sobre la situació dels drets humans en països com Guatemala, Costa Rica i Panamà. És també professor de postgrau en sis universitats en matèria de drets humans i desenvolupament. Des 1977 dirigix la secció espanyola d’Amnistia Internacional. Beltrán explica que “estem retrocedint en drets humans en els darrers anys”.

La conferència tindrà lloc esta vesprada al Cercle Alzireny la Gallera a les 19.00 h. Es pot escoltar l’entrevista completa a Esteban Beltrán al Facebook d’Alzira Ràdio.
Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-27-febrer-2020_md_48282562_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari