EUPV-Alzira denuncia la saturació de contenidors al carrer

EUPV-Alzira denuncia la saturació de contenidors en moltes zones de la ciutat i culpa d’este fet a la privatització del fem.

Per a EU tot això és una mostra dels resultats de les polítiques de privatitzacions, que prima al seu parer, del benefici de les empreses i no vigila la qualitat del servei per part de les institucions.

Des del col·lectiu d’EU exigeixen a l’Ajuntament d’Alzira majors controls i vigilància a l’empresa adjudicatària, d’este i dels altres serveis públics que encara es mantenen privatitzats, i al mateix temps demanen un pla per a la constitució d’una empresa pública, que siga transparent i amb supervisió de l’administració, per anar assumint-los progressivament, sempre  garantint els llocs de faena i condicions dignes per a als  treballadors.

Al mateix temps,també  demanem una altra política de Residus Sòlids Urbans, que camine cap a la separació efectiva de residus per al seu reciclatge i reutilització, així com la implantació de la recollida porta a porta en els barris més cèntrics de la ciutat i posar els mecanismes de major conscienciació de la ciutadania.

Categories Política

Deixa un comentari