EUPV aposta per l’ocupació

El partit d’Esquerra Unida Alzira aposta per continuar desenvolupant programes municipals d’ocupació, com s’ha vingut treballant en aquesta última legislatura. Malgrat no ser una competència pròpia dels ajuntaments, des del partit entenen que han de ser útils per a la ciutadania i, que el crear i fomentar llocs de treball així com la formació.

A més a més, des de la coalició es destaquen algunes mesures com la necessitat de desenvolupar polítiques locals de treball que possibiliten la formació professional cap al sector agrari o relacionats amb ell.

Des d’Esquerra Unida aposten també  pel Mercat Ecològic, Mercat Municipal de la Vila amb sectors innovadors, Mercat d’Abastiment amb parades d’agricultura sostenible i Biosfira. Així com fomentar l’autoocupació, la microempresa i l’economia social des de noves iniciatives o dinamitzar el mercat dels dimecres i crear un segon mercat a la zona del Pere Crespí, amb l’objectiu de dinamitzar aquella zona i apropar el comerç local als veïns i veïnes.

Categories Política

Deixa un comentari