Evolució de l’Alerta Taronja per pluges i l’estat dels camins d’Alzira

Compartix la notícia

El Centre de Coordinació d’emergències de la Generalitat difonia este matí l’avís taronja per pluges al litoral Sud de la Comunitat. Pel moment s’han tallat o són impracticables:  el Camí dels Pescadors, Travessia Hort de Bru, Camins del Forn de Carrascosa, Camí de Benicull i Paratges Naturals de la Murta i la Casella. Altra indidència que cal destacar és l’enderrocament un mur a l’entrada de la Murta.

Al llarg del dia de hui s’han arreplegat altes quantitats de pluja al nostre terme. Quan són les 16.00 hores els valors són:

   • Alzira la Casella 188 litres
   • Alzira la Murta 126 litres
   • La Barraca d’Aigües Vives 116 litres
   • Alzira Parc de l’Alquenència 58 litres
   • Alzira Ajuntament 45 litres

Previsió de l’Oratge per les properes hores

La inestabilitat baixarà esta vesprada i tornarà a pujar demà dimarts a partir del migdia, mantenint-se unes 24 hores fins la vesprada del dimecres 4.

El vent marítim s’incrementarà notablement a partir d’ara, preferentment al litoral de la meitat sud del Golf de València, amb vents del N-NE (entre tramuntana i gregal, respectivament) que donaran ratxes fortes o molt fortes sostingudes que puntualment podran superar els 100km/h.

La mar presentarà àrees de mar grossa i ones que oscil·laran entre els 3/5m d’alçada davant del litoral de Castelló i València, i els 2/4m al litoral alacantí. El dimecres 4 pel matí serà quan el mar presente pitjors condicions (molts problemes marítims).

Compartix la notícia

Deixa un comentari