Éxit de Peke Turisme al mes de març

L’oferta turística del mes de març de Peke Turisme està sent tot un èxit. El dijous 12 i el divendres 13 ja s’han cobert totes la places, sols queden per al dissabte 14 de març. Per a gaudir de les funcions teatralitzades, a càrrec de la companyia de teatre local MiraRosana, el preu serà de 2 euros. A banda de la visita, hi haurà un taller de reciclatge per als menuts,.

L’activitat consistirà en la visita guiada al Museu per ninots vivents i finalitzarà amb el muntatge d’una falla humana  i una gran mascletà de só. Es tracta d’apropar i donar a conéixer els elements patrimonials més característics de la nostra ciutat. Este mes de març i amb la festivitat de les falles, l’activitat es realitzarà al Museu Faller, ubicat al carrer Santa Llúcia, 18. L’horari de l’activitat serà d’11 a 13.30 hores. Les places de participants són reduïdes, per la qual cosa cal inscriure’s amb antelació en turisme@alzira.es

Isabel Aguilar, regidora de Turisme, ha destacat que “Peke Turisme ha estat tot un èxit en totes les edicions, però especialment en al del mes de març”.

Deixa un comentari