fbpx

Éxit de Peke Turisme al mes de març

Compartix la notícia

L’oferta turística del mes de març de Peke Turisme està sent tot un èxit. El dijous 12 i el divendres 13 ja s’han cobert totes la places, sols queden per al dissabte 14 de març. Per a gaudir de les funcions teatralitzades, a càrrec de la companyia de teatre local MiraRosana, el preu serà de 2 euros. A banda de la visita, hi haurà un taller de reciclatge per als menuts,.

L’activitat consistirà en la visita guiada al Museu per ninots vivents i finalitzarà amb el muntatge d’una falla humana  i una gran mascletà de só. Es tracta d’apropar i donar a conéixer els elements patrimonials més característics de la nostra ciutat. Este mes de març i amb la festivitat de les falles, l’activitat es realitzarà al Museu Faller, ubicat al carrer Santa Llúcia, 18. L’horari de l’activitat serà d’11 a 13.30 hores. Les places de participants són reduïdes, per la qual cosa cal inscriure’s amb antelació en turisme@alzira.es

Isabel Aguilar, regidora de Turisme, ha destacat que “Peke Turisme ha estat tot un èxit en totes les edicions, però especialment en al del mes de març”.

Compartix la notícia

Deixa un comentari