Experts en violència de gènere es reunixen en Alzira per lluitar contra esta xacra

Alzira ha acullit des de dijous fins hui unes jornades de formació anomenades “Fent front a la violència de gènere”. Durant tres dies experts en diferents matèries reflexionaran sobre un tipus de violència que cal diferenciar d’altres i que ha causat 1.000 morts de dones des de 2003.

El subdelegat del Govern, José Roberto González Cachorro, va ser l’encarregat d’inaugurar la jornada junt a l’alcalde, Diego Gómez, i ha destacat amb preocupació la violència de gènere que hi ha entre els jóvens a través de la tecnologia.

Va intervindre també Ana María Pérez del Campo, de la Federació d’Associacions de Dones Separades i Divorciades, qui considera que les lleis han de ser estudiades amb perspectiva de gènere. A més, nega completament el concepte de violència intrafamiliar defenent que qualsevol tipus de violència té la seua pena en el codi penal però la violència contra les dones s’ha de lluitar de manera específica.

Hui han continuat les conferències a les 9 amb la participació de la magistrada Lara Esteve. A les 11 han parlat  de detecció i atenció Ines Bella, de Salut Pública d’Alzira; el criminòleg Manuel Arlandis; la psicòloga i treballadora social Sonia Díaz i Pilar Corts i la formadora en habilitats en atenció a la violència de gènere, Elena Soler.

Categories Igualtat

Deixa un comentari