Falange remarca les seues propostes agràries

El candidat a l’alcaldia d’Alzira, Alfredo Escrivà, ha manifestat que, en cas de ser elegit alcalde, a crear una regidoria d’agricultura efectiva i fomentar ajudes directes als agricultors. A més, han explicat que faran una baixada de l’IBI rústic al 50% destinant el total a infraestructures agràries, ajudes directes i arranjaments rurals.

A estes propostes agrícoles, Falange ha afegit també la creació d’un programa de seguretat per protegir els camps, la celebració de reunions periòdiques amb el consell agrari, fer una processó el dia de San Isidre, patró dels agricultors i la creació d’un projecte efectiu que garantisca la seguretat dels agricultors davant situacions climàtiques de risc.

Des de Falange Española de las JONS també han fet propostes relacionades amb l’economia i hisenda i han manifestat que d’arribar a l’alcaldia, apostarien per fer polítiques de baixada de taxes i impostos i construir un pressupost municipal adequat a la nostra ciutat.

Estes mesures es concreten en la reducció de l’IBI en nou punts, la baixada de la taxa de terrasses i l’eliminació de la taxa de reciclatge; la reducció del deute i l’augment en un 50% dels pressupost de la Junta de Germandats i Confraries fins als 90.000 euros.

Deixa un comentari