Fallers Pel Món pren rumb a Àvila amb un monument de vora 7 metre d’alçada

Més de 2000 fallers i falleres de la Ribera viatjaran a Àvila la setmana que ve per portar a Àvila la festa fallera. Fallers del món torna a esta ciutat de Castella per a celebrar unes falles programades per al 2020 i que també han hagut d’esperar un any més.

Més de 700km és la distància que hauran de recórrer els ninots que l’artista Pepe Benavent ha dissenyat per a les falles que es celebraran a Àvila durant els dies 29, 30 i 31 d’octubre. El monument es plantarà a l’explanada del Lienzo Norte de la Ciutat amurallada i té com a peça central una fallera que s’alça vora 7 metres. De fet, enguany l’alçada del monument ha sorprès l’associació, degut a les dificultats que presenta el seu transport. José Amores és president de Fallers pel Món.

En esta ocasió, Fallers pel Món repeteix ciutat d’acollida per a tornar-ne als orígens d’esta associació cultural que va viatjar per primera volta, precisament, a Àvila. Això va ser al 2013. L’associació havia de tornar al 2020, però la situació de la pandèmia no el va permetre. Ara, la relaxació de les mesures permetrà celebrar una programació molt completa, tot i que a corre-cuita.

Deixa un comentari