Fernando Pascual es retira de la política activa

Fernando Pascual, històric del PSPV-PSOE d’Alzira, diu adéu a la política municipal i no es presentarà a les pròximes eleccions. Pascual s’acomiada satisfet i creu que és hora de pegar un pas al costat i deixar lloc a les noves generacions.

El regidor socialista ha dit adéu a 35 anys participant de la política municipal en els successius governs socialistes i amb coalició, com l’actual. Pascual ha fet oficial esta retirada a través d’una entrevista al diari digital El Seis Doble. L’actual regidor de Serveis Urbans, considera que en estos últims huit anys se’n va satisfet sobretot de la peatonalització del carrer Hort dels Frares, els canvis de Pérez Galdos i del cicle integral de l’aigua.

Pel que fa al futur del partit socialista a Alzira de cara a les pròximes eleccions, Pascual confia que millorarà la representació. Recordem que la candidata serà la regidora Gemma Alós, després que l’altre candidat Adrián Sadimissiórria, decidira retirar la seua candidatura a dirigir el partit. El socialista creu que així i tot, els resultats seran millors que l’última vegada.

Fernando Pascual continuarà com a regidor fins a final de legislatura, tot i que actualment ja està jubilat.

Deixa un comentari