Finalitza la campanya “#Somriu, és casa nostra” amb una jornada tècnica sobre restauració fluvial a la Casa de la Cultura

L’Associació Interpreta Natura ha finalitzat la campanya “#Somriu, és casa nostra” amb una jornada tècnica sobre restauració fluvial a la casa de la Cultura.  Després de la jornada, ha tingut lloc una concentració a la Plaça Major en la qual els xiquets de les escoles d’Alzira han pogut transmetre les seues propostes als tècnics assistents.

La jornada ha consistit en una sèrie de ponències tècniques en les quals s’han aportat noves solucions que els tècnics especialitzats podrien aplicar per reduir els efectes del canvi climàtic als municipis. Així donc, els destinataris principals de les conferències han sigut els tècnics i i regidors municipals i empreses especialitzades en gestió i planificació del territori.

En este sentit, s’ha valorat positivament la participació dels alumnes dels col·legis alzirenys perquè han pogut traslladar les seues propostes respecte a la cura del medi ambient davant els màxims responsables d’este sector.

Deixa un comentari