Finalitza la XIII Setmana de l’Economia després de cinc dies de conferències, taules redones i entrevistes virtuals
Quasi 4.300 persones han assistit a estes cites telemàtiques i més de 50 candidats i candidates han sigut entrevistades

Segons dades de l’organització, quasi 4.300 persones han assistit a estes cites telemàtiques i més de 50 candidats i candidates han sigut entrevistades per un total de 7 empreses. Les cites més sol·licitades, amb més de 330 visites cadascuna, van estar “La importància de la innovació i creativitat de les empreses” i la taula redona “La Formació Professional com a clau per al futur laboral i empresarial”.

L’edició d’enguany ha estat marcada per la pandèmia, no sols pel que fa al seu caràcter telemàtic, sinó també pels temes que s’han tractat, entre els quals es troben el teletreball, la creativitat i la innovació en les empreses i els reptes i oportunitats de l’eixida de la crisi econòmica actual. Segons ha expressat l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, tota la programació ha anat en la direcció de crear un nou model de ciutat que done resposta a la situació actual. L’escoltem:

Ir a descargar

Diego Gómez ha expressat el seu agraïment a tots i totes les participants, així com a Idea, que ha organitzat les jornades, i als col·laboradors: l’Associació Empresarial d’Alzira i Renfe. Al parer de Gómez, esta Setmana de l’Economia ha obert noves portes per a pròximes edicions, ja que l’experiència en línia ajudarà a organitzar una setmana amb moltes possibilitats. L’escoltem de nou:

Ir a descargar

Deixa un comentari