Finalitzada l’obra de Riquelme al pont de Xàtiva

L’artista urbà Álvaro Javier Riquelme, va finalitzar ahir l’obra pictòrica titolada El Pont de la Natura al pont de Xàtiva. El mural, que dona la benvinguda a Alzira a la seua entrada de Carcaixent, fa un homenatge a la tradició agrícola i als llauradors de la ciutat. Esta pintura forma part de la iniciativa d’Art al carrer que es va iniciar fa uns mesos a la ciutat.

Es tracta d’una pintura de 400 m quadrats que gira entorn als aspectes naturals presents en el territori valencià i la seua conservació. De fet, fa una clara referència a la recuperació de l’entorn del riu Xúquer a Alzira. A més, l’artista, a petició de la ciutadania, ha conservat la coloma de la Pau i la inscripció OTAN NO, que es podien veure abans al pont.

L’Ajuntament d’Alzira ha valorat molt positivament esta intervenció artística perquè asseguren ha canviat totalment l’ambient d’un pont vell i brut que obria les portes de la ciutat. A més, el regidor de cultura Alfred Aranda afirma que l’art urbà és una eina potent per revitalitzar espais públics i per acostar l’art a tots els públics.

Deixa un comentari